Meer dan 5000 radiocommercials

Met meer dan 5000 radiocommercials mag Soundbase zich met recht één van de meest ervaren radiocommercial producenten van Nederland noemen! Vaak werken wij in opdracht van reclamebureaus of radiostations en even zo vaak direct voor adverteerders, die van ons verlangen om zelf met goede ideeën te komen. Dat dit goed lukt mag worden afgeleid uit het feit dat onze commercials met enige regelmaat in de prijzen vallen. 

Een greep uit onze radiocommercial klanten:
BelSimpel.nl - Jobbird - Relatie Planet - PrivateLease - Prima Personeel - ‘Ei love you’-campagne - Bosch Car Service - Aegon - KNSB - Hardy’s Wijn - Stegeman - BVN - SRC - Univé - Hotels.nl - Marketing Groningen - Noord Nederlands Orkest, etc. We produceren de commercials in allerlei soorten en maten, van een eenvoudige voice-over commercial tot dialogen en van gezongen spots tot en met campagnes met meer dan 50 verschillende versies! 

Mannenstem of vrouwenstem?

Of er in een commercial gewerkt moet worden met een mannen- of een vrouwenstem is een vaak terugkerende vraag. Soundbase heeft hier daarom in samenwerking met de Universiteit Groningen onderzoek naar gedaan. Vraag een samenvatting van het onderzoek bij ons op via een e-mail aan
info@soundbase.nl. Wij werken met een eigen uniek stemmen bestand van meer dan 100 professionele stemmen, maar we kunnen iedere stem in Nederland boeken, ook die van BN-ers.


Hoe gaat de productie van een radiocommercial in de praktijk?

Er is een redelijk vastomlijnde procedure om tot een goede radiocommercial te komen. We hebben in korte stappen de route samengevat:
1. Met Soundbase vindt
overleg plaats over het type commercial (Wat is gewenst? Alleen stem, een dialoog, met muziek, met zang, hoeveel versies, etc.)
2. Vervolgens wordt het
script geschreven (het aantal seconden en de lengte van de tekst is altijd een uitdaging)
3. Het vervolg bestaat uit het zoeken naar de juiste stem(men), de zogenaamde
stem casting luistert nauw. 
4. Daarna volgt de
productie, worden de stem(men) worden en worden er eventueel nog geluidseffecten en/of muziekfragmenten toegevoegd.
5. Tot slot wordt gezorgd voor
mastering van de uitzendkopie.
6. En wordt alles verstuurd naar de zender(s).

Soundbase heeft direct toegang tot de servers van
alle radiostations in Nederland zodat commercials nog tot 24 uur voor uitzending kunnen worden aangeleverd.

Wat kost een radiocommercial?

Tja, wat kost een auto? Voor meer informatie en een offerte kun je contact opnemen met 
Renger Koning of bel 06 5331 2441.

©2017 - Soundbase Contact Me